به گزارش داراخبر،تقی کرمی با اشاره به ورود اعضای علی البدل در ابتدای سال جاری به ساختمان شورای شهر مرند، اظهار کرد: باتوجه به اینکه ‘یوسف شیخ زاده’ در مراسم تحلیف و انتخاب هیئت رئیسه جدید شورا نتوانست به عنوان هیئت رئیسه انتخاب شود استعفای خود را از شورای شهر مرند اعلام داشت.

وی افزود: بر اساس قانون، استعفای هر کدام از اعضا باید در جلسه رسمی شورا مطرح و مورد بحث قرار گیرد و در نهایت تصمیم بر موافقت یا رد این استفغا انجام پذیرد.

فرماندار مرند با بیان اینکه آقای ‘یوسف شیخ زاده’ در هیچ کدام از جلسات شورای شهر جدید حضور پیدا نکرد، بیان داشت: حضور نیافتن وی باعث به حدنصاب نرسیدن اعضای شورای شهر مرند و در نتیجه رسمی و برگزار نشدن جلسات شورای شهر شد.

کرمی با اشاره به تشکیل نشدن جلسات شورا و ایجاد اختلال در تصمیم گیری های شهرداری مرند، خاطرنشان کرد: فرمانداری شهرستان ویژه مرند پیشنهاد منحل شدن شورای شهر با توجه به استعفای یکی از اعضای آن را به استانداری داد و این موضوع برای تصمیم گیری به شورای حل اختلاف استان ارجاع داده شد.

وی با بیان اینکه فرمانداری شهرستان مرند و استانداری آذربایجان شرقی به هیچ وجه راضی به انحلال شورای اسلامی شهر مرند نبودند، تصریح کرد: بالاخره هیئت حل اختلاف استان تصمیم بر سلب عضویت آقای ‘یوسف شیخ زاده’ از شورای شهر مرند گرفت و به این ترتیب شورای شهر مرند به صورت خود به خود منحل شد.

فرماندار مرند در مورد وضع شهردار منتخب شورای شهر مرند نیز گفت: بعد از منحل شدن شورای شهر جناب آقای استاندار شخصاً قائم مقام شورای شهر مرند خواهد بود و شهرداری مرند تابع دستورات آقای استاندار خواهد بود.

اواسط سال ۹۴ هفت تن از شورای شهر مرند به دلیل اتفاقات شهرداری مرند و تخلفات مالی دستگیر شدند و پس از آزادی آنها با قید وثیقه، اواخر سال ۹۴ دادگاه استان آذربایجان شرقی در کیفرخواستی این هفت نفر از اعضای شورای شهر مرند را به حالت تعلیق درآورد.

بعد از تعلیق اعضای شورای شهر مرند در اوایل سال جاری ۴ نفر از اعضای علی البدل وارد شورای شهر مرند شدند تا این شورا با هشت نفر به فعالیت های خود در خدمات رسانی به مردم و شهر ادامه دهد که در نهایت نیز با استعفا و سلب عضویت یکی از اعضا موفق به چنین کاری نشد.

منبع: خبرگذاری فارسی